Покривала за превозни средства

2072

Покривалата изработени от винил (брезент) са подходящи за всякакъв тип превозни средства като леки и товарни автомобили, мотокари и електрокари, лодки, каравани , ремаркета, контейнери, вагони и мн. др. Вижте няколко примера покривала изработени от Кристал Винил ООД.

Покривала за превозни средства

Сред най-стандартните изпълнения са покривалата за товарни автомобили. Изработват се от винил (брезент) и се поставят допълнително капси за укрепване и изпъване на брезента.

брезент тип щора

При изработката на всяко покривало за превозно средство се подхожда индивидуално, пример на снимката е съобразено с изискването на клиента отваряне тип „Щора“.

брезент з амотокар

Кристал Винил ООД могат да изработят нестандартни покривала както в случая на мотокар. В този случай имаме освен нестандартна форма на превозното средство, но и съчетания на кристал и различен грамаж цветен винил, както и предвидено затваряне със специален цип или кедър.

Покривала за превозни средства

При поставянето на ципове или кедър се използва високочестотно заваряване, което е различно от стандартното изпълнение с шев. Това прави цялостната изработка по-качествена и устойчива на външни условия.

Полезно: Какво трябва да знаете при поръчката на покривала за превозни средства.

Винилът (брезент) се предлага във варианти с няколко фиксирани цвята, но може върху него и да се печата по желание на клиента. Освен метални капси, на покривалата могат да се поставят и пластмасови, които са по-издържливи и на увреждат (не ръждясват и не оцветяват) при продължителна експлоатация брезента. Кристал Винил ООД е единствената фирма предлагаща изработката на затваряне с кедър или цип и поставяне на пластмасови капси с високочестотно заваряване.