Полиестерни стойки

3526

Полиестерните стойки са един от основните носители на рекламните послания.

Можете да ги срещнете навсякъде около вас – в кварталния магазин или в големия хипермаркет. Те ви подканят към новата брошура с актуални промоции. В магазинчето за вестници и списания, на които спокойно можете да видите основните заглавия на любимите издания; в бензиностанцията, на която са подредени красиво и достъпно всички ароматизатори… Можем да дадем още безброй примери за приложението на стойките.

Предлагаме ви едно много просто и много ефектно приложение на стойка за маса, която подканя посетителите да опитат новата напитка.

PET стойкиPET стойкиPET стойки

Полиестерната стойка на снимката е изработена от антирефлексен РЕТ /полиестер/ 0.7 мм, но може да бъде изработена и от по-тънки листови материали.

Изработена е на принципа на „скръстените пръсти“. Посредством щанцов инструмент се щанцоват желаните форми и размери. За по-малки тиражи може да се нареже на рутер вместо щанцоване. На студено или топло огъване /зависи от използвания материал: РЕТ, PET G, ПВЦ фолио/ се оформя триъгълният вид на рекламата. След това страниците се „заключват“ и стойката остава под напрежение.

Зад лицевата страна се поставя рекламното послание. Всяка лицева страна може да бъде отпечатана на ситопечат за големи тиражи или да се използва директен дигитален печат върху плоскости за по-малки тиражи.

PET стойкиPET стойкиPET стойки

Материал за изработване на стойките можете да намерите в Туплекс. Пълна гама от РЕТ, прозрачен и опал, антирефлексни ПВЦ фолиа.

Вижте още:

Фирми, предлагащи ситопечат.

Фирми, предлагащи услугата директен печат върху плоскости.