Прах за пране My Forest – медия кит за журналисти

4677

Зад вдъхновяващия проект на My Forest стои All Channels|Advertising, част от All Channels Communication Group. Екипът изработи уникалния семплинг, чиято основна идея е да повиши познаваемостта на социално отговорната програма на марката за еко перилни препарати, както и да напомни за качествата на продукта.

Промо пакът е изработен изцяло в екофилософията на марката и освен със семплия си и стилен дизайн, опаковката прави впечатление и с нестандартното си съдържание: саксия с растение и персонализирана картичка, брандирани биораградими чаши-дозатори за поливане, хартиени дозички със съдържание прах за пране My Forest White, затворени със шев.

В комплекта има брандирана USB щипка за пране с информация за програмата „Our Forest” и листовка с инструкции за употреба и подаръци – прах за пране и омекотител My Forest.

А защо саксия с растение и хартиени дозички с прах за пране?! Това е част от предизвикателството на My Forest към всички получили промоционалния пакет. Екипът на бранда реши да изненада своите партньори като ги накара да поливат растение с прах за пране от серията, за да се убедят сами в качествата на продукта. 

Пакетите достигнаха до 50 души – журналисти и блогъри, ангажирани със зелената идея.