Протектор за смартфон с персонален дизайн

4968

Протекторите за iPhone, iPad и Samsung Galaxy вече могат да бъдат напечатани с ваши снимки или ваш уникален дизайн. 

Самите протектори могат да бъдат от една или две части. При тези от една част, на гърба на панела има алуминиева повърхност, върху която се отпечатва изображението посредством сублимационен печат. 

Алуминиевият панел е с гланцово покритие и придава изключителна яркост и дълбочина на цветовете, затова можете спокойно да отпечатате снимки с висока резолюция или да направите наситен с цветове собствен дизайн и собствено послание. 

Панелите от две части дават повече възможности за смяна на изображението. Външната част се предлага в четири цвята и защитава телефона, а вътрешната част е самият алуминиев панел, върху който се отпечатват изображенията. 

Едно от най-важните свойства на алуминиевия панел е, че не надрасква, така че снимката или дизайна, който сте отпечатали, ще стоят дълго време така, както при закупуването на панела. Друга особеност е, че рамката на панела опасва телефона така, че когато го сложите на масата, няма опасност да ударите дисплея. Вижте видео, което показва поставяне на панела върху телефон. 

 

 

Можете да поръчате от Esstetic Studio. Трябва да качите онлайн ваша снимка или картинка с дизайна, който сте изработили предварително. Ако искате да има слоган, някоя вдъхновяваща мисъл или просто името ви, текстът се подава отделно. 

 

Можете да си поръчате протектор онлайн

Ако ви се иска нестандартен дизайн, в тази галерия можете да намерите вдъхновяващи готови проекти за смартфони.