Преносим рекламен дисплей с вертикален екран (LCD борд)

1346

LCD борд е рекламен дисплей, при който има вграден LCD екран. Както всички рекламни дисплеи се използва за промотиране пред магазини, шоурумове, изложения, хотели, молове, туристически агенции и др.

рекламен дисплей с вертикален екран (LCD борд)

Едно от съществените предимства на LCD борда е възможността за честа промяна на рекламното послание. Това може да стане с отдалечен достъп при наличие на Wifi връзка с интернет.

рекламен дисплей с вертикален екран (LCD борд)

LCD бордът е изключително ефективен  и привлича лесно вниманието на посетителите. Фирмите, които имат нужда да промотират множество брандове едновременно ще останат доволни от това решение.

рекламен дисплей с вертикален екран (LCD борд)

Рекламният дисплей е лесно преносим, притежава удобна метална стойка за поставяне на пода. Диагоналът на LCD екрана е 43“ и устройството разполага със собствен софтуер за управление на съдържанието.

След като свържете LCD борда към интернет, можете да обновявате сами съдържанието когато пожелаете, да проследите местоположението на самото устройство, да включвате или изключвате дисплея, да управлявате звука и да следите в реално време излъчваното в момента съдържание както и други интересни опции, даващи възможности за планиране на излъчването.  

Преносим рекламен дисплей с вертикален екран (LCD борд) может да поръчате от Indoor Displays.

За LCD бордовете можете да прочетете тук.