Рекламни идеи за мебелните и интериорните фирми

5454


Фирмени брошури и каталози
Интериорът и мебелите могат да бъдат показани в интернет, но нищо не може да замени хартиените ви брошури и каталози – те придават стил и важност на всеки продукт, който предлагате. Ние можем да ви предложим индивидуален дизайн, печат и всичко необходимо, за да представите компанията си на нивото, което заслужава.


Рекламни сувенири и аксесоари
Рекламният подарък говори много за отношението ви към бизнеса. Качествените продукти и нестандартните решения са водещият показател, когато подготвяме селекция, подходяща за вашата тема и бюджет. А екологичните рекламни продукти не са просто мода – те са нов начин да покажете внимание към детайла.


Сгъваеми банер конструкции и изложбени щандове
Подходящи са за всяко събитие или шоу рум, презентация, промоция, изложение. Асортиментът включва банер стойки, рамки, модулни конструкции и изложбени щандове, знамена за вътрешна и външна употреба. Изключително леки и лесни за разгъване и сгъване. Разнообразни нестандартни възможности за дизайн и ребрандиране.

Тефтери, изработени от рециклирани хартии
Типова концепция или по индивидуален дизайн – изберете най-подходящото решение за вашата компания. Кориците могат да бъдат от рециклиран картон; картон с имитация на дърво; хартия, произведена от рециклирана биомаса от растителни продукти – кафе, картофи, царевица, киви, череши, грозде, лавандула и др.