Сашета

473

Сашетата са изключително ефективна опаковка, която позволява използването на минимално количество материал, лесно съхраняване и транспортиране. Те представляват вид гъвкава опаковка, съставена по-често от няколко слоя (композитна опаковка), които служат да защитят и запазят качеството на опакования продукт.

Сашета

Заради сравнително лесната им изработка, простотата на използване и транспортиране, сашетата са предпочитана опаковка за еднократна употреба за различни прахообразни, течни и гелобразни продукти във фармацията, храните и козметиката. Могат да се изработват в най-различни размери по желание на клиента.

Сашета

Съществена част от изработката на сашета са печата и ламинирането (каширане) на многослойния материал. За тази цел можете да се възползвате от услугите на Packagelab, които разполагат с необходимото оборудване за печат и ламиниране.

Сашета

Освен това, можете да се възползвате от тяхната уеб платформа, която улеснява процеса на поръчка на сашета. При Packagelab ще получите помощ за изработката, технологичните въпроси свързани в последствие с опаковането, информация за минимални тиражи и др.

Сашета

Вижте уеб сайта www.packagelab.eu, който може да улесни целия процес на поръчка на сашета.
Списък на фирмите в бранша, които се занимават с печат на сашета в България.
Други продукти на Packagelab в Принтидея

Полезно: Сашетата се изработват от двуслойни, трислойни и повече слоя специални бариерни фолиа. Технологиите за печат, които се използват за брандирането могат да са офсетов, флексо, дигитален или дълбок ролен печат.