Сватбена покана като пъзел

13385

Изборът за сватбени покани е един от най-вълнуващите моменти за една булка. Обикновено те са в тон със сватбената украса и всички сватбени аксесоари. Освен луксозните готови покани с папируси, булките все по-често избират ръчно изработени покани по тяхна идея. 

Тази покана можете да поръчате директно в онлайн магазина на Оптимал Принт тук.

сватбена покана - пъзел

Идеите за сватбата, сватбените украси, тейбъл картичките, подаръците за гостите могат да се съберат в отделен сайт – толкова много красиви и ефектни идеи има. Но, да се спрем на една семпла и много приятна сватбена покана във формата на пъзел.

пъзел

За да видите поканата си, първо трябва да я извадите от торбичката и да я сглобите. Първо се напечатва на хартия, а след това се кашира върху картон и се щанцова във формата на пъзел. 

пъзел и торбичка от сатен

Сатенените торбички се продават готови и могат да бъдат украсени допълнително.

цвете за сватбена покана

Цветето и малките сатенени панделки са направени ръчно и са залепени за торбичката. Стоят много красиво и естествено. 

торбичка за сватбена покана

Към всяка покана са прикрепени картончета с ръчно написани имена на поканения. По принцип тези картончета също могат да бъдат напечатани, но и написани на ръка не стоят зле.

Специални благодарности на Антон Даскалов /Оптимал принт/, който ни показа тази приятна покана, която е получил за сватбата на свои приятели. Тази покана можете да поръчате директно в онлайн магазина на Оптимал Принт тук.

Фирми, които могат да ви предложат дигитален печат, подходящ за напечатването на поканата.

Фирми, изработващи пъзели.

Фирми, изработващи щанци.