Светещи кутии / лайт бокс

734

Светещи кутии се предлагат в големи разновидности в зависимост от материалите и начина на изработка, и осветяване. Могат да бъдат едностранно или двустранно осветени, изработени с метални или пластмасови рамки. Относно отпечатания и осветен материал разнообразието е още по-голямо. За целта могат да се използва винил, фолиа, плексиглас (акрил), беклит филми и др.

В зависимост от начина на осветяване, основно се използва LED осветление. Подбора на осветлението зависи от големината на светещата кутия. От избора зависи и каква консумация на ел. енергия ще има кутията.

светещи кутии

Светещите кутии при изработката си са предвидени за монтаж на стени или плоскости. Всяка фирма, която изработва светещите табели, трябва да ви предложи и монтаж.

светещи кутии

На снимките виждате изработени светещи кутии от фирма Флагман. Благодарение на иновативните светлинни източници и висококачественото изпълнение техните светещи кутии са подходящи за външни и вътрешни условия.

Светещи кутии намират приложение и в изложбени щандове, магазини, шоуруми и мн. др.

Цялостното изпълнение, от оглед и проектиране, до монтажа на светещата кутия може да ви предложат от Флагман. Фирмата произвежда и монтира светещи табели в малки и особено големи размери и с дълбочини 140, 85, 60 мм, едностранно и двустранно осветени.

ФЛАГМАН ООД
София
1407, бул. Черни връх 47, Бизнес център Витоша, партер
Тел.: 0885 279 109
znamena@gmail.com
www.flagman.info
www.texvision.bg

Вижте още.
Други фирми предлагащи варианти на светещите кутии.
Публикации в Принтидея свързани със светещи кутии

Полезно:
Фирми в България предлагащи плоскости за рекламата (PVC, разпенено PVC, поликарбонат, плексиглас, полистирол, полистирен и др.)