Стикери за стена за лесно отстраняване

1708

Тези стикери за стена са за лесно отстраняве без да нараняват стената, на която са залепени. Отпечатани са от Документен център The Net и е използван специалният материал GEKKO-TEX. Материалът се предлага от Тепеде България. Той е със самозалепващ гръб и може да се залепва върху всякакъв вид равни повърхности и след това лесно да се отстранява без да останат следи от лепило.

При апликиране върху стени, медията не сваля боя или грунд от стената, нито поврежда тапет. Друг изключително интересен факт е, че при лепенето на тази медия не се получават гънки, балончета с въздух и не се къса, което я прави изключителна лесна за монтаж от всеки, без да са необходими специални умения.

Незаменимото свойство на материала да се лепи и сваля без да оставя следи, го прави подходящ за мултифункционална употреба в едно и също помещение – можете да го залепите например върху стена с тапет, след това да го свалите и веднага да го поставите върху стена с латекс, върху врата или директно върху прозорец.

Върху GEKKO-TEX можете да постигнете фотографско качество на печат, независимо дали ще го ползвате за краткосрочна или дългосрочна употреба.

Материалът е подходящ за вътрешни помещения – апликиране на прозорци, врати, табели, задно осветени приложения и други гладки повърхности.

Документен център The Net  ще Ви предложат фотографско качество на печат, изрязване по контур и монтаж на Вашата визия в дома или офиса.