Стъклени чаши с печат

5939

Един добър начин да промотирате вашия бранд са стъклени чаши с печат. Използват се от всички – вкъщи, като промо подаръци или просто в някое заведение. Брандът ви може да присъства трайно и дискретно в често използван рекламен канал като стъклената чаша.

Стъклени чаши с печат

Печата се върху цилиндричната част на стъклената чаша от външната страна, затова използвайте изчистена визия, за да брандирате. Най-подходящи са лога и кратки послания. Много ефектен е плътен цвят, който да контрастира с прозрачността на стъклото.

Стъклена чаша с печат

Няма огранчиение в броя на цветовете, които можете да използвате, включително бял цвят или металици. Използвайте запазените цветове на вашия бранд.

Стъклена чаша с печат

Печат върху стъклените чаши може да бъде пълноцветен. Най-често използваната технология за печат е ротационен ситопечат. Тя има редица ограничения, с които трябва да се съобразите при подготовката на вашата визия. Можете да разчитате на Астра Графика освен с отпечатването,  но и за консултация за подготовката на файловете за печат.

Стъклена чаша с печат

Отпечатъкът е траен и устойчив на измиване в миялна машина.

Стъклена чаша с печат

Какво още трябва да съобразите, ако вашия избор за реклама са стъклените чаши с печат?

Освен високото качество и устойчивост на отпечатъка, често много важни са възможността за реализация на дълги тиражи, повторяемост при ретираж, логистиката и разумните срокове. Астра Графика може да ви предложи всичко това.

Стъклена чаша с печат

Повече информация за стъклени чаши с печат, можете да потърсите при Астра Графика:

Астра графика ЕТ
гр. София 1220
ул. Илиенско шосе № 8
Тел./Факс: 02/ 936 11 98
Тел.: 0888 324 954
www.astragraphica.com

Други продукти в Принтидея предлагани от Астра Графика вижте тук.