Сувенири за Европейско първенство по футбол 2012

5819

 

Европейско първенство по футбол 2012 и яки сувенири за истински фенове от GreenLine.


Футболното първенство не може без телевизор. Към него може да се прибави и страхотен фенски разклонител с формата на футболни топки върху, разбира се, зелена подложка.Фенски теглич за кола с националния флаг. Където и да пътувате, винаги можете да покажете кой отбор подкрепяте. 


Цветовете на българското знаме или на любимия отбор в удобна „четка“ – дерматологично тествана боя за лице, без парабени. Произведено в Европа. Може да се използва и за събитие, промоция, концерт или парти. Минимална поръчка 100 бр.

Ако се чудите какво е това, звънец за колело е. 

 

Динамо фенерче с формата на спортна блуза.  Може да се брандира с фирменото ви лого. Фенерчето има вградена акумулаторна Ni-MH батерия, която съхранява енергията, произведена при натискане на дръжката. Базови цветове – бяло, червено, синьо. Използването на PowerPlus ® технология, която е лидер на пазара на еко задвижвани продукти, гарантира високо качество и висока яркост на светлината от фенерчето. Мин. количество за поръчка: 100 бр.

Да не оставяме секса на заден план. По време на първенството можете да ползвате презервативи, опаковани като футболна топка. 

 

Всички сувенири могат да бъдат поръчани от GreenLine. Моля, имайте предвид, че се правят поръчки само на едро. Попитайте за минимални бройки.

Контакти: София 1309, ул. Кукуш 1, тел./факс: 02 929 13 45, 02 929 73 81, 02 821 14 04, office@greenlinebg.eu

 Вижте още фирми предлагащи: 

Сувенири