Сувенири от пшеница

653

Сувенири от пшеница могат бъдат прекрасен избор за подарък към вашите клиенти и колеги и като еко продукт са винаги универсално предложение за всеки. Сувенирите са изработени от пшенични влакна и ABS и имат редица предимства. Заместват бавноразградимите пластмаси, ще се изненадате колко са леки издържливи. Освен това ще допринесете за опазването на околната среда. Бай Сърпрайз ще ви предложат разнообразие от сувенири от пшеница. Вижте ги тук:

Безжична пауърбанка с капацитет 5000 mAh. Универсален подарък, тъй като всеки използва мобилни устройства. разполага с двa USB порта. Материалът е 35% пшенични влакна и ABS. Удобен е за брандиране.

Слънчеви очила, при които рамката е от пшенични влакна и бамбук. UV 400 nm защита на стъклата. Предлагат се в собствена опаковка.

Сувенири от пшеница

Тази елегантна безжична тонколонка направена от пшенична слама (35% пшенични влакна, смесени с ABS) и корк ви позволява да комбинирате слушането на любимите си мелодии, докато зареждате телефона си безжично. Просто свържете включения 150 см кабел тип C към зарядното устройство у дома или в офиса и сте готови за работа. Съдържа 5W безжичен високоговорител и 5W безжично зарядно устройство отгоре с входен порт тип C и AUX порт. Високоговорителят има 1200 mAh батерия и BT 5.0, който позволява време за възпроизвеждане до 4 часа и работно разстояние до 10 метра.

Сувенири от пшеница

Мини безжичка колона. Малка е, но мощна с 3W безжичен високоговорител, изработена от естествено пшенично влакно (35%), смесено с ABS. Батерията от 500 mah и позволява време за възпроизвеждане до 4 часа при едно зареждане и работно разстояние от 10 m, използвайки BT5.0. С функция за микрофон и pick-up. Подходяща за брандиране.

Сувенири от пшеница

И накрая, химикалки направени от пшеница и такива с елементи, и от бамбук. Материалът е 40% пшенична слама, 60% ABS. Удобни са, цветът на мастилото е син. Изключително подходящи за брандиране с няколко технологии на печат.

Сувенири от пшеница

Вижте и други продукти предлагани от Бай Сърпрайз в Принтидея.