Текстилни торби от рециклиран памук

2654

Текстилните торби са масово използван и желан продукт при пазаруване. Най-важните им качества са да са здрави и да не заемат много място, когато не се използват. Предлагаме ви един екологичен продукт, който отговаря на всички горепосочени условия.

Текстилни торби

Предлагните от Бай Сърпрайз текстилни торби са изработени от рециклиран памук с плътност 150 g / m² . с дължина на дръжката 30 cm.

Тази торба се сгъва лесно, за да се побере в малко пространство. Идеалният спътник за различни дейности като пазаруване на хранителни стоки, еднодневни екскурзии или занаятчийски проекти.

Текстилните торби се предлагат в няколко различни цвята – черен, син, натурален, червен и розов. Брандира се лесно. Голямата площ дава възможност да се развихрите във вашето послание към околните. Подходящи технологии за печат върху торбите са ситопечат и директен дигитален печат върху текстил.

Прочетете преди поръчка: Поради естеството на рециклирания памук, може да има много малка цветова промяна. Минимално количество при поръчка е 100 бр.

Текстилните торби се предлагат от Бай Сърпрайз.

Продуктът е изключително подходящ за елекронни магазини, които предлагат дизайнерски текстилни продукти, заради лесното брандиране, малкия обем, който заема и основно за това, че е сравнително масов продукт, който е особено подходящ за подарък за всеки.

Полезно:

Разгледайте онлайн каталози с рекламни каталози на Бай сърпрайз, където можете да намерите и други видове текстилни торби.

Фирми, които предлагат брандиране на текстилни торби.

Други „торби“ в сайта Принтидея.