Тефтер с меки корици от филц и бродирано лого

3768

Тефтер с характер – личното отношение и колко важно е то!
Спомняте ли си часовете по „Труд и техника“ в училище? Там ни учиха да майсторим с ръце… и с въображение. Няма нищо по-хубаво от това да започнеш от нулата и да направиш нещо, което не съществува материално, и то само с помощта на собствените си ръце и налични материали. Така процесът е напълно затворен, защото всичко зависи от теб самия?

Всичко започна с едно обикновено цветно въже. Да, въже! Защо да е метална спирала- нека го направим различно, с характер. Да закрепим тяло и корица с въже… Което сами да зашием.

А, за да избягаме съвсем от стереотипа, на твърдата хартиена обложка, се сдобихме с мек, синтетичен филц в най-различни цветове, с който скрепихме тялото.

А, логото? Всичко се случи съвсем в реда на нещата – щом имаме меки корици, ръчно зашити – идея съвсем далечна от печата – просто продължихме до край и бродирахме логото директно върху синтетичния филц.

А, тефтерът – както казахме той е с характер – Вашият! Страниците могат да бъдат изработени с различен дизайн. Бели за да творите неуморно, или органайзер, за да не пропускате нищо важно от деня. А, защо не и нещо съвсем различно и нестандартно. Разкажете ни за вашата най-смела идея и ние ще я изрботим. 

Поръчайте от Creative Concept.