Футболен екип

5890

Печатът върху текстил се използва все по-често, особено за спортна екипировка.

На снимките е показан екипът на играч на футболния отбор на Полиграфия Инфо. За изработката му е използван трансферен печат върху текстил. По този начин могат да бъдат реализирани за кратко време най-различни визии – за спортни екипи и различни рекламни облекла. 

 Така изглеждат лицето и гърбът на екипа. 

Въпросният модел е предназначен за най-новото попълнение на отбора, който е висок 202см и тежи 110 килограма :-). Естествено размерът е XXL и е ушит по поръчка.

С помощта на трансферния печат може да се реализира сравнително високо качество на отпечатъка, но има и редица ограничения, свързани с използвания текстил.

Това, което може би не знаете за този тип услуга, е че можете да поръчате и единична бройка – технологията на печат го позволява.

Също така могат да се запазат профилите на печат при фирмата производител и при следваща поръчка на екип това ще гарантира на крайния клиент еднакви цветове, т.е. всички играчи от отбора ще изглеждат еднакво. В нашия случай поръчваме екипа поне две години, след като сме одобрили първоначалния проект и отпечатали основното количество от екипите.

Този тип отпечатък върху футболните екипи е достъчно издържлив на изпиране. 

Поръчител: футболен отбор на Полиграфия Инфо

Вижте още: 

Фирми за трансферен печат върху текстил

Фирми за консумативи за печат върху текстил.

Фирми за оборудване за печат върху текстил.

Футболни екипи