Хартиени торби с печат от Маус Принт

531

Един от най-популярните продукти за опаковане и транспортиране са хартиените торби с печат. Използват се активно за реклама и като транспортна опаковка от търговците на текстил, козметика, хранителни стоки и мн. др. От изключително голямо значение е как изглеждат, здравината им и не на последно място какво е рекламното послание, което носят.

хартиени торби

Торбите се изработват според размер зададен от клиента или можете да се доверите на стандартни размери, които ще ви предложат от Маус Принт, за да оптимизирате себестойността на продукта.

хартиени торби

Дизайнът на този тип опаковка е специфичен. Акцентира се на лога, рекламно текстово послание и ярки и открояващи се цветове. Печатните технологии, които могат да се използват от Маус Принт за производството, позволяват поръчки на малки и големи тиражи от клиента.

хартиена торба

При избора на хартиена торба имате възможност да изберете начина на захващане, вида, и цветността на дръжките, местата на брандиране и видовете облагородяване с лак, ламинат или топъл печат и др. За улеснение Маус Принт са създали електронен калкулатор, позволяващ лесно да конфигурирате и ценообразувате вашите хартиени торби. Вижте го тук: mousebags.net

хартиена торба

При избора ви на торби е важно да съобразите тиража и цената за доставка, което може да се окаже ключове за крайната себестойност на продукта, като за тази цел можете отново да използвате калкулатора по-горе.

хартиени торби

За поръчки на хартиени торби, можете да използвате следните директни контакти:
София, ул. Иван Георгов 3
тел.: 02 4412 412
e-mail: info@mousebags.net
mousebags.net

Вижте и други Принтидеи на Маус Принт в сайта.