Хартиени торби

350

Хартиените торби имат голямо приложение напоследък в хранителни магазини, вериги за бързо хранене и др. Предлагат в различни размери, за да може да се побира всякакво количество храна или предмети. Хартиените торби са подсилени, за да издържат всякакво тегло. Изработват се главно от крафт хартия, която е 100% рециклируема.

хартиени торби

Торби от хартия са удобни за хората, които предпочитат да взимат останалата си храна от съответното заведение за вкъщи. Предимството им е, че са идеални за пренасяне на пържени и прясно приготвени храни, закуски и всякакви сладкиши. Хубавото е, че крафтовите торби могат да се изработят с различни форми или да се добави печат, който да рекламира заведение или магазин и да им придаде интересен вид.

хартиена торба

Дръжките са с подсилена конструкция и различна дължина, което прави торбите достатъчно здрави, за да могат да се използват повторно. Предимството на крафтовата хартия е, че се предлагат различни възможности за печат. Също така, крафт хартията може да се предлага в различни цветове.

Поликарт ООДPolycart LLC Bulgaria
тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд
гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт
ел. поща: sales@polycart.info
Tел: 0721 66145 – офис Костинброд
Oфис София – 02 929 4951
поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com

Вижте други продукти на Поликарт ООД в Принтидея

Други фирми предлагащи хартиени торби.