Чаши за кафе или чай с персонално послание

5425

Какво можете да отпечатате върху бяла порцеланова чаша за подарък? Вашата снимка, любим пейзаж, котенце или… мъдрите мисли на получателя.

Това направихме ние като подарък за петима приятели, които измислиха най-яките Коледни пожелания за 2014. Е, тук виждате четири чаши, защото първата чаша я подарихме преди да снимаме, но схващате идеята. 

За да бъдат красиво изписани мислите, се доверихме на дизайнерските хрумки и подбора на шрифтове на Краси Андреев. Печатаемото поле е 9/20 см, така че имахме достатъчно място да отпечатаме и най-дългото пожелание. Поръчвали сме и чаши със снимка и можем да гарантираме, че качеството е отлично. 

Печатът върху фоточашите е чрез сублимация, което ви дава възможност да си поръчате и една бройка. Освен че е с отлично качество, сублимацията е много бърз процес и можете да си получите готовия подарък още на същия ден или на следващия ден след поръчката, ако поръчвате онлайн, както направихме ние. 

Ние се доверихме на Естетик студио в Бургас. При поръчката на такъв продукт няма почти никакво значение в кой град сте, защото можете да си качите файловете с дизайна през онлайн форма и ще получите пратката си още на другия ден. 

Можете да поръчате фоточаша тук.