Четирите най-предпочитани химикалки Senator

1187

Преди да се стигнем до моделите, трябва да отбележим един забележителен факт, а именно рожденият ден на Senator. Тази година, компанията може да се нарече вековна.

100 години Senator, 100 години безупречно немско качество.

Химикалка Сенатор

През тази “интересна” 2020 година, немската компания Senator празнува своя стотен рожден ден.


100 години, през които компанията проектира и произвежда пишещи средства с нестихващ ентусиазъм и внимание към всеки детайл.

Пишещите инструменти с марката Senator са сред най-разпознаваемите и предпочитани марки рекламни химикалки у нас. Характерното за тях са именно безупречното качество и неостаряващият им дизайн.

Призма ООД, официален представител на Senator за България, сподели с нас кои са 4-те най-търсени и предпочитани модели от портфолиото на немската компания.

1. Химикалка Senator Point Polished
Абсолютната класика. До голяма степен клиентите свързват Senator с именно този модел.

Химикалка Сенатор

2. Химикалка Senator Dart Polished
Моделът, който попада в ценовия клас на масовите китайски химикалки, но се отличава с модерна визия и разбира се – немско качество. Това е химикалката, на която всяка компания може спокойно да разчита за своите рекламни потребности

Химикалка Сенатор

3. Химикалка Senator Super Hit Bio
Еко алтернативата на един от най-старите модели химикалки от портфолиото на Senator – Super Hit Bio набира все по-голяма скорост.
Климатичните промени и опазванетона околоната среда оказват все по-голямо влияние върху потребителското поведение, а от там и върху рекламните материали. Super HIt BIO е произведена от био пластмаса, базирана на PLA (извлечена от захарна тръстика)

Химикалка Сенатор

4. Метална химикалка Delgado
Неостараяващ дизайн, в който все пак може да бъде открита нотка носталгия. Химикалката Delgado е най-емблематичният модел от металните пишещи средства на немската компания. Тежка, елегантна и удобна за писане. Не на последно място е и напълно достъпната цена за този клас химикалки.

Химикалка Сенатор

Цялото портфолио химикалки, пишещи средства и офис аксесоари на Senator могат да бъдат разгледани и поръчани от изключителният представител на марката за България – Призма ООД.