Луксозни кутии за вино и подаръци

3160

Тези луксозни кутии за вино и подаръци, изработени от Impress са идеалната опаковка, когато искате да впечатлите клиенти и партньори.

Кутиите са изработени от мукава, облагородени с топъл печат и персонализирани с лого и лично послание. Красивите акценти от дизайна и текстовете могат не само да бъдат подсилени с топъл печат, но и те да се превърнат в основния акцент.

За обличането на кутията от мукава се използват книговезки платна. Топлият печат се постига със специални фолиа. Дизайнът при използване на топъл печат трябва да бъде съобразен с цветовата гама на предлаганите на пазара фолиа. И макар да има някои ограничения, умелото им използване може да създаде наистина красиви ефекти, както на тази кутия за подаръци.

Закопчалката на кутията е направена със скрит магнит. И тук дизайнерското решение е капакът да не покрива изцяло стената на кутията. Така се получава много добра игра с Коледните цветове червено и зелено. Луксозната кутия за вино може да бъде персонализирана и по много дискретен начин – не само отвън, но и отвътре като напишете лично послание за получателя.

Така кутията от мукава е не просто в опаковка, но и аксесоар, който е част от подаръка.

Вижте и други луксозни печатни и рекламни продукти, направени от Impress.