3D pop-up картичка със специални ефекти

2285

Тази 3D pop-up картичка е изработена от J Point Plus

3D pop-up картичката е интересен и оригинален начин да съчетаете дизайн и печатна технология в едно. Резултатите обикновено са приятна изненада при отварянето на картичката. 

С тази картичка с плодови елементи, J Point Plus иска да покаже възможностите за добавяне на ефектни довършителни техники към качествения печат, който предлага.

Картичката пристига в отпечатана опаковка с добавени ефекти от матов ламинат и частичен лак с различна плътност и текстура.

Опаковката е специално изрязана във формата на парченца диня. J-Point Plus предлага изключително прецизно рязане дори за най-сложните и фини детайли на всяка картичка. 

Това може да се види и след отварянето на опаковката, когато отворим самата картичка и видим различните плодове, които са изрязани в нея. Формите на сладолед на клечка, диня, пъпеш и дори дребните прорези за семките на плодовете са изрязани точно и прецизно. 

Отвътре картичката е направена от няколко слоя отпечатани, изрязани, биговани и лепени елементи, които са перфектно сглобени, така че да бъдат максимално ефектни дори при многократно отваряне и затваряне на продукта.

Отлична работа на колегите, които са съчетали креативността на дизайна и максималното използване на технологиите. 

  • лазерно изрязване
  • частично лакиране
  • ефектни ламинати