Джаджи за дезинфекция на офиса

598

Дезинфекцирайте офиса си с тези джаджи – UV стерилизираща лампа тип C, ключодържател 5 в 1, UV-С стерилизираща кутия с безжично зарядно, зарядно за телефон Lexon Oblio.

Представяме ви няколко полезни аксесоара за ежедневието, които са не просто красиви, но и ще помогнат да дезинфекцирате всичко около вас в условията на COVID-19. Можете да ги брандирате със собствено лого за клиенти, колеги и партньори.

UV стерилизираща лампа тип C

Унищожава микроорганизмите и бактериите от повърхностите и обектите, които използваме всеки ден. Удобна и компактна за пътуване. Изработена е от устойчив ABS материал с матово покритие и е представена в луксозна кутия.

UV стерилизираща лампа тип C

Размер: 3.1 x 17.5 x 3.1 cm
Технология за брандиране: Тампонен печат
Поле за печат: 1*2 cm

UV-С стерилизираща кутия с безжично зарядБутилка от неръждаема стомана с технология за почистване на вътрешната част UV-C LED

Тази технология елиминира 99,9% от бактериите и вирусите за около 5 минути. Двойната стена на бутилката пази температурата на водата студена до 15 часа и гореща до 5 часа. Бутилката е с
USB акумулаторна батерия, която позволява стерелизацията и до 14 пъти с пълно зареждане.
Вместимост 500 мл.

Размер: 24,3 x 7,2 cm
Maтериал: Неръждаема стомана
Технология за брандиране: Тампонен печат, Ситопечат, Гравиране
Поле за печат: 2,5*7 cm

Ключодържател 5 в 1

За отваряне на врати, натискане на копчета в асансьор, светофари, банкомати, отварачка за бутилки, писалка за мобилните устройства. Лесният начин да предотвратите разпространението на микроби с този ключодържател.

Ключодържател 5 в 1

Размер: 10 x 2,8 x 0,5 cm
Maтериал: метал
Технология за брандиране: Гравиране
Поле за печат: 0.5*3 cm

UV-С стерилизираща кутия с безжично зарядно

Убива до 99,9% от бактериите, само трябва да поставите желаните предмети за бързо почистване – 90 секунди или пълно почистване за 5 минути. Дизайнът на кутията гарантира, че UV-C led светлината ще се изключи автоматично при отваряне на кутията, така че потребителят няма да бъде изложен на UV-C светлина. 5W безжично зарядно устройство върху кутията.

UV-С стерилизираща кутия с безжично зарядно

Размер: 4,3 x 12,6 x 20,4 cm
Maтериал: Acrylonitril Butadieen Styrene (ABS)
Технология за брандиране:Тампонен печат
Поле за печат: 6*6 cm

Зарядно за телефон Lexon Oblio

Стилно зарядно с елегантен дизайн прилича на ваза, но Lexon Oblio всъщност е иновативно SMART устройство 2 в 1.
Oblio е не само зарядна станция за безжично зареждане на твоя смартфон, но то и го дезинфекцира с помощта на вградена UV LED технология.

Зарядно за телефон Lexon Oblio

Размер: 7 x 17.5 cm
Технология за брандиране: Тампонен печат