Интериорни решения за дома и офиса

1782

Печатните интериорните решения, които предлага Атиа принт са разнообразни и подходящи са за заведения, магазини и обществени пространства. Печат върху плоскости, фототапети или решения за преградни стени – всичко това можете да получите на едно място.

графичен дизайн Магдалина Станчева, интериорен дизайн ВБ Студио

Директен печат върху плоскости: Директен печат върху различни плоскости като шперплат, фазер, МДФ, ПДЧ, метални, каменни и други повърхности. Всеки интериор се нуждае от допълващи елементи, които да го направят уникален.

Фототапети: Разполагаме с голяма гама тапети за печат с различни видове повърхност и приложения. Имаме продукти сертифицирани за ползване в детски стаи, училища, градини и обществени помещения.

Решения за преградни стени: Различни видове текстури, витражни, затъмняващи и цветни ефекти. Изработваме елементи за преградни стени, широко приложими в заведения, барове, ресторанти, офиси, частни артистични и модерни домове.

Декоративни стикери: Елементи и цели комбинации от елементи изрязани по контур, които лесно и красиво се залепят за всяка гладка повърхност и внасят разнообразие и акцент в интериора.

Елементи от EPS и XPS: Двуизмерни или триизмерни макети, букви, логотипи, бутафорни обекти и архитектурни детайли от експандиран или екструдиран пенополистирол.