Коледни печати от Colop

302

С печатите на Colop можете да придадете Коледен дух дори на най-обикновената опаковка от хартия, картон или дърво. Можете да поръчате от студио за дигитален печат Ангра.

С тях можете да персонализирате Коледни картички, опаковки, албуми, етикети и дори обикновени бели листа за писане.

За маниаците и крафтъри има богата Коледна колекция от дървени печати с прекрасни Коледни изображения. Всеки печат има тампон с диаметър 30 мм, който може да се почиства.

Можете да поръчвате по една бройка печат на цена 7лв. Има богат избор от 25 цвята мастило, така че да разнообразите Коледните си опаковки, картички и етикети. Всеки цвят е на цена от 9 лв.

За любителите се предлага и малък комплект гумени печати с десет изображения. Те са подходящи за хора, които опаковат по-малък брой подаръци и опаковки. Малкият комплект е по-бюджетен, но не по-малко ефектен.

Комплектът съдържа: практичен автоматичен самонамастиляващ печат с 10 различни коледни мотива и щипка за лесно поставяне и смяна на мотивите. Цвят на тампона: сив. Диаметър на клишетата: 17 мм.

Сетът с 10 печата струва 24 лв.

Ако желаете да си поръчате различни цветове, има два сета с чудесни комбинации от по четири цвята. Те са на цена 18 лв. всеки.

Можете да поръчате от: студио за дигитален печат Ангра.