Колекционерски книгоразделител от БНП Париба

1070

Този книгоразделител е направен за любители на книгите, които са любители и на разумните спестявания. Продуктът е отпечатан в рамките на кампанията „Отваря се нова страница за вашите спестявания“ на БНП Париба С.А.

Книгоразделителят е изработен от илюстраторката Таня Минчева от студио Контур, създаващо едни от най-вълнуващите корици за книги на българския пазар в момента. Отпечатан, ламиниран и щанцован е в Дедракс.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В рамките на инициативата, всеки нов клиент, открил онлайн депозит в БНП Париба С.А. до 31 май 2019 г., може да получи ваучер на стойност 30 лева* за покупка на книги в книжарници „Сиела“.

При пазаруване в обектите на Сиела в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе в периода на кампанията, любителите на книгите получават безплатно колекционерски книгоразделител.

 

Кампанията е интересен подход на банкова институция към четящите хора у нас, защото обръща специално внимание на добре сегментирана група клиенти – образовани и мислещи хора и използва като физически носител на посланието продукт, който те използват ежедневно.

Повече са условията на кампанията тук.