Луксозни кутии за подаръци

1540

Тези луксозни кутии са изработени от Печатница Русе прес и могат да бъдат опаковка за малки подаръци по всеки повод. Особено подходящи са за Коледа, за да придадете прекрасен завършек на подаръци за клиенти, партньори или приятели.

Кутиите за подаръци са изработени от луксозен картон, доставен от Анталис в различни форми и цветове. Могат да бъдат брандирани с логото на компанията или лично послание. Може дизайнът да бъде изцяло по проект на клиента.

В този размер кутиите за подходящи за подаръци като бижута, брошки, декоративни свещи, енергийни камъни, дребни сувенири, луксозни бонбони в индивидуална опаковка; юбилейни монети, морски сувенири и много други.

Екипът на Печатница Русе прес може да ги изработи в правилни форми, както и да добави множество допълнителни ефекти като щанцоване, топъл печат, преге, избирателно или цялостно UV лакиране, ламиниране, каширане и др.

Луксозните кутии могат да бъдат изработени в малки и големи тиражи, по ваш индивидуален дизайн или по проект, който да поръчате на Печатница Русе прес.