Рекламен текстил за промо кампании

1130

Тези текстилни продукти се изработват от Рекламен текстил и са предназначени основно за рекламни и промо кампании – тениски, престилки, покривки, тишлайфери, кърпи и др. Изключително подходящи са за ресторанти, кухни, цехове за производство на храна и напитки, кетъринг компании и школи, които предлагат готварски курсове.

текстил за хранително-вкусовата промишленост

Можете да поставите лого на всички продукти от текстил в кухнята – тениски, престилки, панталони, суичъри, работни облекла. Независимо дали правите облекло за работниците в цеха или за промоутъри в магазините, технологиите за брандиране правят надписите устойчиви и практични при многократна употреба.

печат на рекламни торби от пира принт

Също така можете да брандирате текстилни подаръци за своите клиенти. Рекламен Текстил предлага ушиване, печат, бродиране както на едноцветни, така и на многоцветни изображения. Предлагат се както бюджетни, така и по-луксозни решения.

брандиране на текстилни торбички

Чудесни текстилни подаръци можете да направите и като брандирате ръкавици за готвене.

брандирана ръкавица за готвене

Няма ограничения дали искате да поръчате една или много бройки – работи се според нуждите на клиента, защото капацитетът на производствената база е голям. Освен бързи срокове на изработка, можете да очаквате и бързи срокове на доставка.

Вижте за интериорните текстилни решения на Пира принт.