The Paper Book 2018–2021 – каталог с хартии на arjowiggins

1231

Каталогът с над 130 страници дизайнерски хартии е на производителя arjowiggins и в България се представлява от Анталис България.

Направен е в удобен DL формат и е изключително удобен за носене и разлистване. Не само това – за още повече вдъхновение каталогът е интерактивен и има вградена NFC технология.

Интерактивната технология PowerCoat Alive се състои от три листа хартия: два листа от конвенционални творчески хартии от марки като Conqueror или Curious Collection, между които се вмъква лист от хартията PowerCoat с предварително отпечатана схема за RFID микро чип.

PowerCoat Alive – Intelligent paper by Arjowiggins – short version from Arjowiggins Creative Papers on Vimeo.

След това трите листа се ламинират, за да създадат лист от „свързан“ PowerCoat Alive. Резултатът е хартия, която може да бъде програмирана да задейства множество функции на всяко устройство с възможност за NFC.

ALIVE може да бъде отпечатана и обработена с различни довършителни операции, както бихте направили с всяка друга хартия.

Това позволява използването й за реклами в списания, опаковането, етикетите на дребно, книгите, козметиката и други печатни материали с висока добавена стойност, които могат да бъдат интерактивни и да предоставят допълнително съдържание – специални оферти, купони, информация за продуктите и друга полезна информация.

Цената на каталога е: 99 евро с вкл. ДДС.

Ако желаете да поръчате дизайнерски хартии от богатата гама на каталога, свържете се с Анталис България.